Careers

Functie
Bouwkundig tekenaar / tekenaar interieur m/v

Omega Architecten B.V. is een jong, middelgroot en internationaal opererend architectenbureau met de disciplines architectuur, interieur en yachtdesign. Wij zijn werkzaam in de woningbouw en de bedrijfshuisvesting. Tevens ontwerpen wij grote motorjachten en jachtinterieurs. Wij kunnen daarmee een multidisciplinaire werkomgeving bieden die inspireert tot groei en verdieping.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een getalenteerd bouwkundig tekenaar die tevens inzetbaar is voor het uitwerken van 2D en 3D tekening en voor onze interieurafdeling. Wij verwachten een afgewogen combinatie van tekentechnische vaardigheden, organisatorische kwaliteiten en een vlijmscherp bouwkundig inzicht. U moet in staat zijn om afhankelijk van de grootte van een opdracht alleen of in combinatie met uw collega’s een project tot een goed einde te brengen. U wordt daarin aangestuurd door de architecten. Het is van belang dat u uw tijd goed zelf in kunt delen en de verantwoording neemt voor een project of projectgedeelte dat u onder handen heeft.

Het vlot kunnen uitwerken van een gebouw in plattegronden, doorsneden en gevels onder begeleiding van 1e tekenaar en projectcoördinator, is vanzelfsprekend in deze functie. We verwachten ook dat er in samenhang systematisch en gedegen wordt uitgedetailleerd.

Omschrijving


- MBO/HBO werk- en denkniveau
- Enkele jaren relevante werkervaring in soortgelijke functie .
- Ervaring in de woning bouw en interieurbouw is een pre
- Beheersing van AutoCad en 3Ds Max
- Ervaring in met name de vrije sector woningbouw (middelgrote projecten)
- Kennis van bouwregelgeving, brandveiligheid, Politiekeurmerk en GIW

Aantal uren per week


40

Beschikbaar per


In overleg

Salariëring vindt plaats conform de CAO voor Personeel in dienst van Architectenbureaus.

U kunt op deze vacature reageren door uw sollicitatiebrief met CV te mailen naar omega@omega-architects.com t.a.v. mevr. L. de Groot op het telefoonnummer 0487-518889 (Omega Architecten, Klepperheide 22, 6651 KM Druten). Voor meer info zie onze website www.omega-architects.com